נעים להכיר, אני איציק האוסמן,
יועץ ומלווה מסעדות, בתי קפה וקונדיטוריות כבר יותר מ-30 שנה.
הדרך שלי התחילה מהשטח – ניהלתי, הקמתי, הדרכתי והייתי חלק בלתי נפרד מעולם הקולינריה בארץ. לאורך השנים ליוויתי עשרות עסקים, חלקם בתחילת הדרך וחלקם כאלו שפשוט רצו להבין – איך עושים את זה נכון יותר.
המומחיות שלי היא לראות את כל התמונה: מהתפריט, דרך עיצוב חלל העבודה, ועד לדרך בה המלצר מקבל את הלקוח. אני נכנס לעסק כדי לשפר, לייעל ולבנות תהליך שמייצר שינוי אמיתי – כזה שרואים בקופה, בשירות, ובשקט הנפשי של בעל העסק.
הפגישה הראשונה איתי תמיד חינם – כי לפני שאני מייעץ, אני קודם כל מקשיב.
אם העסק שלך בתחום האוכל – מסעדה, קפה או קונדיטוריה – ויש לך תחושת תקיעות, חוסר סדר, או סתם רצון לדייק ולצמוח, אני כאן בשבילך.
נשב, נסתכל לעסק בעיניים, ונבין יחד מה אפשר לעשות כדי שהוא יעבוד בשבילך – ולא להיפך.